testMovesby - Over MovesbySkip to content
…

Over Movesby

Movesby is een makelaarskantoor dat opdrachtgevers ondersteunt bij de aankoop, verkoop en taxatie van woningen. Movesby is opgericht in november 2017 vanuit de overtuiging dat een woning kopen of verkopen meer is dan een transactie van stenen en daarom vooral ook gaat over vertrouwen. Dan is het fijn te worden begeleid en geadviseerd door een deskundig en betrouwbaar persoon. Iemand die bij je past. Movesby ontzorgt met een persoonlijke aanpak en deskundige blik.

Over Marga

In 1999 ben ik, Marga, gestart als WOZ-taxateur bij Grontmij. In 2001 heb ik de overstap gemaakt naar Ludenhoff Groep Makelaars en in 2008 ben ik beëdigd als NVM Register Makelaar – Taxateur (RMT). Daar was ik in de periode 2001 tot en met 2017 werkzaam als aan- en verkoopadviseur voor zowel particulieren als voor ontwikkelaars. Daarnaast voerde ik vele taxaties uit en heb ik als aanspreekpunt voor een Utrechtse woningbouwvereniging ruime ervaring opgedaan als het gaat om verkoop van ex-huurwoningen. In 2017 besloot ik het roer om te gooien en ben ik mijn eigen makelaarskantoor gestart: Movesby.

Het makelaarskantoor in regio Utrecht

Utrecht is een regio in beweging. De stad Utrecht is een bijzondere plek waar cultuur, onderwijs, werk en wonen samenkomen. Een bruisende omgeving, met een hoge kwaliteit van leven. Maar ook omliggende steden zoals Zeist, Maarssen, De Bilt/Bilthoven en Houten zijn steeds meer in trek. Omdat ik al ruim 20 jaar actief ben als aankoop- en verkoopadviseur in regio Utrecht, ken ik de stad en de omliggende gemeenten. Ik help graag bij het vinden van de woning die bij jou past. Of dat nu in hartje Utrecht, of een charmant dorpje in de omgeving is.

Neem contact op

Maliebaan 98, 3581CZ, Utrecht

Deze website maakt gebruik van cookies.Privacy Statement